fbpx

Step by Step – NOU! Manichiura Baby Boomer din gel

Baby Boomer

Manichiura anului 2016 – Wigmond iti aduce produsele Crystal Nails pentru manichiura Baby Boomer. Un nou tip de manichiura french, cucereste-ti clientele cu un decor deosebit, unic si modern.

In cercurile clientelor tale, aceasta tehnica va fi un real succes datorita simplitatii cu care o poti realiza. Tehnica Baby Boomer se bazeaza pe trecerea de culori intre patul unghiei si varful liber al acesteia. Astfel, totodata, nu se va observa cand unghia este mai crescuta si asa se creeaza un efect natural, un efect parca pierdut fata de manichiura french clasica.

Ti-am pregatit pasii pentru a realiza acest tip de manichiura pentru unghii tehnice.

  1. Se pregateste unghia – Spray Prep si Primer fara Acid; Se aplica un strat subtire de Builder Base Gel, se usca la lampa pentru 2-3 minute; Se pozitioneaza sablonul pentru realizarea migdalei scurte.
  2. Cu pensula Nero Merlo II se aplica noul Baby Boomer White Gel pe sablon si se realizeaza trecerea de culori catre patul unghiei. Dupa 15-20 secunde de intarire in lampa, se curbeaza unghia cu Penseta pentru Curba C.
  3. Pentru a mentine curbura unghiei va trebui sa se aplice o menghina; Se lasa la intarit unghiile in lampa pentru alte 2 minute.
  4. Pe mijlocul patului unghiei se aplica o cantitate mai mare de Cover Refill Gel, care se intinde atat catre patul unghiei, cat si catre varful liber. Dupa 30-40 de secunde in lampa, materialul se poate curba.
  5. Se fixeaza suprafata cu Cleanser si se pileste suprafata cu Pila Xtreme Albastra (150/150) si se finiseaza cu Bufferul pentru Finisat Portelan cu interior Roz.
  6. Dupa ce se elimina praful, se acopera unghia cu un strat de Top Shine Xtreme si se intareste 2 minute in lampa.

Si in plus, pentru acest tip de manichiura poti realiza orice decor: fie tehnica Sugar Effect, praf de matase, praf de sirena, decor cu prafuri acrilice colorate sau geluri colorate.

De abia asteptam sa vedem modelele tale!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *