fbpx

Se mareste echipa de Traineri Wigmond – Crystal Nails Romania!

Această prezentare necesită JavaScript.

Anul 2016 a inceput promitator pentru echipa de Traineri Wigmond – Crystal Nails Romania si clientii nostri: reduceri, promotii speciale, campanii noi si… Un nou membru in echipa Trainerilor.

Noul Trainer Wigmond-Crystal Nails Romania, Denisa Georgiana, face parte din echipa de la inceputul anului 2016 si lucreaza de aproximativ cinci ani ca stilist protezist de unghii. Ea se prezinta ca fiind absolventa a scolilor de arte plastice, ceea ce i-a dezvoltat viziunea artistica si a facut-o sa imbratiseze aceasta pasiune. Astfel si-a conturat drumul spre perfectionarea permanenta a crearii si decorarii unghiilor tehnice, realizand un mic univers unic si specific pe unghiile clientelor sale.

„Prin insasi firea sa, omul este un artist. El cauta sa aduca pretutindeni in viata sa, intr-un fel sau altul, frumosul. Sunt o fire ambitioasa, tind spre perfectiune, iar pasiunea si-a pus amprenta, usurand drumul meu de evolutie. Am sa ofer cu drag toate cunostintele acumulate in echipa minunata de Traineri Wigmond – Crystal Nails Romania” ne marturiseste Denisa Georgiana.

Iar noi o intampinam cu drag!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *