fbpx

Wigmond iti aduce cea mai noua gama BBCOS Hair Pro – Kristal Basic!

kristal basic V3

BBCOS Hair Pro a lansat cea mai noua gama de produse – Kristal Basic.

Wigmond iti prezinta produsele BBCOS Hair Pro – Kristal Basic cu Seminte de In – Secretul stralucirii parului. 

Ai o gama larga de unde sa alegi. Pentru noua colectie, BBCOS a creat patru tipuri noi de sampoane Kristal Basic – de menta, de fructe, de migdale si regenerant. Pentru intretinerea parului, balsamul Kristal Basic cu Lapte de Migdale este o noua aditie. Datorita formulei speciale imbogatit cu extract de Lapte de Migdale, acesta hraneste parul fara a-l incarca. De asemenea, parul ramane moale si matasos.

Serul lichid de cristale Kristal Basic intensifica luminozitatea si finetea parului, lasandu-l stralucitor si usor de coafat, chiar daca acesta a fost vopsit sau tratat cu solutie de permanent. Fiolele nutritive Kristal Basic au fost special concepute pentru parul vopsit, tratat sau uscat. Actioneaza ca un decongestionant pentru scalp si inlatura toate impuritatile adunate prin tratamentele efectuate parului. Masca regeneranta Kristal Basic hraneste in profunzime firul de par, nu il incarca si ofera stralucire.

Din gama Kristal Basic, nu lipsesc nici produsele de coafat, precum Spuma de par puternica – Kristal BasicLac fixativ – Kristal Basic si Fixativ fara aerosol – Kristal Basic. Spuma nutritiva este imbogatita cu seminte de in, astfel parul ramane stralucitor si rezistent. Special creat pentru a sustine toate partile unei coafuri minunate, lacul fixativ lasa parul stralucitor si il protejeaza de agentii atmosferici. Iar fixativul fara aerosol este un produs proiectat si adaptat pentru a face mai usoara coafura. Ofera volum, lasa parul usor de pieptanat si stabileste stilul natural cu efecte de durata.

BBCOS Hair Pro – Kristal Basic este noua gama de produse profesionale pentru coafat. Alege produsele profesionale care lipsesc din salonul tau!

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *