fbpx

Ghid de cadouri de Craciun – produsele Wigmond de care sa te bucuri!

Banner promo produse decembrie 2222

Cateodata este greu sa gasesti cadoul ideal pentru cei dragi, de acea venim in ajutorul tau cu sfaturi practice. Ti-am pregatit o lista de produse cu care iti vei incanta prietenii cu daruri speciale. Alege produsele potrivite pentru fiecare si comanda din timp, astfel nu te vei stresa in ajunul sarbatorilor.

Ia-ti un pic de timp si gaseste produsele pe care sa le comanzi pentru Andra, Roxana, Cristina, Marina si Dana. Coafura, cosmetica, unghii tehnice, ai de unde alege! Creeaza seturi, ofera-le cadou cursuri de la A la Z sau de decor pe NailsBook.rocurs de cosmetica, kituri starter pentru unghii tehnice sau cosmetica, creme, aparatura sau multe altele. Intotdeauna noutatile vor fi un plus, de asemenea.

Arunca un ochi si la promotiile Wigmond, poate iti vin si alte idei de cadouri. De ce stii tu ca se vor bucura prietenele tale, Wigmond iti pregateste cu drag!

crystal-nails-ulei-de-migdale-concentrat-8ml

pachet basic3

pachet Xtreme2pachet CoverPRO CrystaLac2

curs3

ulei cuticule2

pachet nail protector2

trusa manichiura

high shine

bbcos-colortribe-vopsea-pentru-colorare-directa-rosu-100mlsampon intensivbalsam intensiv

bbcos-kristal-basic-sampon-de-fructe-1500mlsampon elixirbalsam elixirser lichid elixirultron-wave-4-glam-edition-448602uscatorspuma nutritiv

helia-d-profesional-crema-antirid-cu-visine-pandi-si-colagen-marin-50ml

helia-d-profesional-crema-de-zi-pentru-fermitate-si-hidratare-profunda-50mlcid_c2e425c3-7aa8-4533-a821-db57a3566073lady-stella-spa-spirit-wellness-ulei-de-masaj-pentru-relaxare-500ml

curs-cosmetica

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *