fbpx

Noutati in domeniul celulelor stem vegetale

Helia-D Professional

 

Cand vine vorba de varsta, de la un anumit moment, refuzam sa mai credem realitatea; ba chiar, uneori o si prezentam diferit. Cine nu a spus “din greseala” varsta sa… cu vreo cinci ani in minus? OOOps!

In schimb, in ultimii ani, cercetatorii au facut noi descoperiri stiintifice in domeniul celulelor stem vegetale, care ajuta pielea si tenul nostru! Prin gama de produse Helia-D Professional cu celule si fitocelule stem vegetale, Wigmond iti aduce produse cosmetice profesionale impotriva imbatranirii pielii cu componenti inovatori: celulele stem vegetale.

Cu ajutorul Mastii cu Peptide si Celule Stem – Helia-D Professional, clienta va fi din nou doritoare sa se uite cu zambetul pe buze in oglinda. Aceasta masca are o textura usoara, cu absorbtie rapida, bogata in componenti activi, precum peptide si celule stem din argan. Datorita revolutionarei tehnologii lipozomiale, celulele stem extrase din argan au capacitatea de a ajunge direct in derm. Combinarea acestora cu peptide duce la obtinerea unui rezultat mult mai puternic in cadrul tratamentelor de mezoterapie şi cu ultrasunete. Este o masca de calitate superioara, cu puritate clinica si care hraneste intensiv pielea, imbunatatind elasticitatea si fermitatea tenului.

Celulele stem extrase din mar au rolul revolutionar de a lupta impotriva imbatranirii si de a ingriji epiderma. Crema antirid cu celule stem din mar – Helia-D Professional este bogata in componenti activi si prin folosirea regulata a cremei se creeaza un efect regenerant; astfel asigura mentinerea elasticitatii pielii. Componentul principal al cremei este PhytocellTech, celula stem extrasa din mar. Tonifica si uniformizeaza tenul si ajuta la intarzierea semnelor vizibile ale imbatranirii. Atenueaza adancimea ridurilor, conferind luminozitate fetei.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *