fbpx

Toamna aceasta vedetele se coafeaza la tine!

Crema Revitalizanta - Tenderly Revive Keratine Perfect Style by BBCos Hair PRO

#Wigmonditiaduce Crema Revitalizanta – Tenderly Revive Keratine Perfect Style BBCos Hair PRO.

Cand vine vorba de par frumos, de cele mai multe ori ne amintim de reclamele TV sau de cele de pe internet, in care starurile pasesc pe podium, dar vedeta este, de fapt, parul lor. Ele prezinta un par superb, bogat, stralucitor. Pregateste-ti clientele sa se simta precum niste vedete!

Cand anotimpul ploios si rece afecteaza podoaba capilara, o crema revitalizanta este solutia pentru a-i reda vitalitatea si luciul de care are nevoie. BBCos Hair Pro a creat combinatia ideala pentru ca tu sa-i oferi clientei tale o experienta care sa o faca sa se simta special.

Tratamentul cu aceasta crema este delicat si revitalizeaza parul fragil si deshidratat. Formula pe baza de keratina hidrolizata, fructe de mango si lime (lamaie verde) ajuta la restructurarea si revigorarea celulelor lenese din par. Acesta devine, astfel, mai moale, mai fin, mai sanatos; se pieptena mai usor, iar electricitatea statica se elimina datorita caracteristicilor produsului, fara a lasa parul incarcat. Acesta este un tratament delicat ce va revitaliza parul fragil.

Trainerul Wigmond, Razvan Roman, te asteapta la cursul acreditat de coafura in Baia Mare in data de 19 octombrie 2015.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *