fbpx

Nestematele toamnei – Cover Pink Diamond & Cover Pink Crystal

Cover Pink Diamond si Cover Pink Crystal by Crystal Nails

Stralucitoare, evidente sau cu un aspect delicat, gelurile de constructie Cover Pink Diamond si Cover Pink Crystal by Crystal Nails sunt produsele “must have” ale sezonului.

Toamna aceasta se poarta unghiile cu reflexe stralucitoare. Ofera clientei tale o manichiura deluxe! Doar prin admirarea unghiilor, aceste geluri in culori aparte pot oferi clientei tale o emotie inocenta de bucurie.

Cele doua geluri de constructie au o densitate medie, culoare natural-perlata si o capacitate mare de acoperire. Sunt usor de modelat, se aseaza bine si creeaza baza unei constructii de invidiat.

Cover Pink Diamond este un gel perlat, folosit la prelungirea patului unghiei, ce creeaza un efect de stralucire roz-auriu, un sidef discret. Nuanta, sclipitoare si cu tente asemanatoare diamantului, reprezinta un compliment etern adus la adresa celor mai pretioase pietre! Si sa nu uitam “diamonds are a girl’s best friends” – diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei doamne.

Cover Pink Crystal este un gel cristalin, viu, care va starni invidia doamnelor care nu-l poarta. Acest gel este pentru crearea sau prelungirea patului unghiei naturale si da un efect roz-argintiu, chiar cristalizat constructiei unghiei. Modelul realizat cu ajutorul gelului va fi de exceptie.

#Wigmonditiaduce Cover Pink Diamond si Cover Pink Crystal by Crystal Nails – pentru bucuria si incantarea clientei tale!

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *