fbpx

Poate raci parul?

Regenero

Exista un set de intrebari foarte utile pentru lunile reci de toamna si iarna, care ajuta in mod practic. Din cauza temperaturilor scazute, a frigului, a vantului parul se poate comporta diferit in timpul acestor luni, iar in pielea capilara se pot produce contractii vasculare. Mentinerea sau repetarea acestora pot produce caderea parului.

Sebumul este produs in cantitati mai mici, ceea ce poate sa usuce si sa se deterioreze parul mai repede, automat determinand caderea parului.

  • Care sunt principalele motive ale caderii parului?

Acestea sunt de mai multe tipuri. Caderea parului este influentata de probleme hormonale, acest fenomen fiind mai des intalnit la barbati, indiferent de varsta. In cazul femeilor, ceea ce determina caderea parului sunt anumite schimbari hormonale, precum menstruatie, sarcina, alaptare, menopauza. In aceste vremuri, cand stresul este constant si cand epuizarea fizica este frecvent intalnita, apare tot mai des caderea parului. Este important sa ne schimbam si stilul de viata si sa nu mascam doar simptomele, ci sa rezolvam problemele de la radacina.

  • Exista solutii eficiente si de durata?

Da, in cele mai multe cazuri exista. La temperatura scazuta este recomandata purtarea caciulilor si folosirea Esentei Regenero, pentru a stimula circulatia vasculara. Oricare tip de tratament se foloseste este important sa nu apara simptome in timp indelungat si sa fie utilizat un ser care nu distruge calitatea si structura parului. Dupa testele prin care a trecut, Helia-D Regenero este serul ideal.

Aceasta esenta contine numeroase substante active naturale! Cele 26 de plante, pe care aceasta esenta le contine, asigura reducerea caderii parului. Plantele medicinale din Esenţa Regenero ofera ingrijire si nutritie nu doar pielii capilare, ci si a foliculilor parului. Printre aceste plante se numara si frunza de urzica, care este eficienta atat impotriva caderii parului, antimatreata, cat si pentru parul gras. Aceasta esenta contine si musetel, care are efect calmant si antiinflamator, la fel ca si galbenelele si frunzele de nuc. Rozmarinul stimuleaza circulatia vasculara, efectul sau pentru prevenirea caderii parului este cunoscut de secole.

Acest concentrat contine extracte de plante medicinale combinate cu alcool si actioneaza direct in folicula parului, stimuland imediat circulatia sangelui in pielea capilara. Aceasta esenta se maseaza direct pe pielea capilara, actiune care stimuleaza alimentarea pielii cu sange. Fiind folosita astfel, esenta va avea efect dupa doar cateva utilizari. Acest efect poate fi completat prin folosirea in mod regulat a Samponului si Balsamului Helia-D Regenero.

Ar putea sa iti placa si...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *