fbpx

Tabăra de unghii „Crystal Nails Autumn Workshop 2013”

dscn2539

Picture 1 of 37

Totul a început într-o zi de luni, mai exact în 09.09.2013. Mult aşteptata Tabără de Unghii 2013 a sosit, iar cursantele în sfârşit au trebuit să renunţe la nesfârşitul şi repetatul… Off ce greu trece timpul!!! Am plecat de la sediu cu zâmbete largi , iar pe feţele cursantelor se putea citii nerăbdarea de a ajunge la ”Şuior Cota 1000“ destinaţia noastră, un loc mirific, de vis. Transportul cu telescaunul a fost o parte interesantă deoarece deşi am fost mulţi nu a fost deloc greu să ne ducă până la cabana călduroasă care ne aştepta. Priveliştea ne-a cucerit pe toţi, in special pe cursantele noastre care au venit din toate colţurile ţări, astfel am fost nevoiţi să facem o pauză şi să admirăm acel peisaj încantator.

Katalogus2013 tabara

În sfărşit fetele au început să lucreze, să creeze şi să înveţe noile tehnici de lucru dar şi nenumaratele modele şi decoruri de la profesionistele noastre Oana Vasilache, Anca Ardelean şi Cristina Florea. Bineînteles că le mulţumim pentru cunoştinţele împărtaşite!!! Interesul pentru a cunoaşte mai mult s-a observat la fiecare cursantă, astfel au lucrat neobosite de dimineaţă până seara, desigur cu binemeritatele pauze unde au savurat delicioasa mancare care le-a reinnoit forţele pentru a putea continua. Jocurile de echipă au fost foarte învioratoare pentru fete şi le-au ajutat să se deconecteze pentru cateva minute şi chiar să lege prietenii. Serile au cuprins câte un scurt test menit să consolideze cunoştinţele acumulate peste zi şi au culminat cu câte o mică petrecere. Să nu uităm de minunatul foc de tabară, în jurul căruia fetele au intonat cu mândrie imnul echipei. Acesta le-a dat posibilitatea să-şi dovedească creativitatea dar şi cooperarea între membrii echipei.

Acum că Tabăra de unghii „Crystal Nails Summer Workshop 2013” şi-a închis de curând porţile nu ne mai rămâne decât să ne amintim cu placere de toate momentele frumoase. Atât echipa Crystal Nails cât şi participantele au rămas cu o sumedenie de amintiri frumoase, iar participantele, au plecat acasă şi cu o mulţime de cunoştinţe şi aptitudini noi. Au fost câteva zile pline: de muncă, învăţare, distracţie şi prietenii. La sfârşitul perioadei, participantele s-au bucurat de diplomele Crystal Nails dobândite, ele putându-se mândri cu statutul de Crystal Nails Basic, Technician sau Master.

Pentru toţi cei care nu au reuşit să participe anul acesta mai există o speranţă: echipa WIGMOND va organiza şi anul viitor o tabără de unghii, aşa că rămâneţi alături de noi şi urmăriţi-ne pe www.wigmond.ro .

P.S. Să nu omitem delicioasa şampanie pe care cursantele au putut să o savureze la final şi care le-a îndemnat să îşi păstreze zâmbetul pe buze şi voia bună.

Mulţumim tuturor pentru colaborare şi în special cursantelor care au format o echipă puternică şi perseverentă.

Ar putea sa iti placa si...

1 Response

  1. marian ioana spune:

    Va rog sa ma anuntati cand organizati tabara de unghii pe anul 2014. Va multumesc!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *